Projectontwikkeling staat onder druk. Daarnaast komen er veel nieuwe ontwikkelingen af op projectontwikkelaars. Ontwikkelingen die soms ver weg liggen van de core business. Buurauto kan als geen ander de mobiliteitsvraagstukken van bouwprojecten oplossen en deze verbinden met sociale en duurzaamheidsuitdagingen.

9074

Buurauto in de tenderfase

De relevantie van Buurauto in de tenderfase is om aan de voorkant mee te denken met voorzieningen die relevant zijn voor mobiliteit en energie. Met deelmobiliteit kan een project immers met veel minder parkeerruimte toe. Een parkeergarage kan zo tot wel 75 procent kleiner.

Daarnaast wordt het thema ‘duurzaamheid’ in tenders steeds belangrijker. Buurauto vult dat niet alleen in met elektrische deelauto’s, maar laat deze auto’s ook een rol spelen in de energievoorziening. Daarnaast draagt deelmobiliteit bij aan een gemeenschappelijke identiteit. Daar waar een individu zich vaak identificeert met de auto die hij of zij rijdt, kan een bewoner van een complex met duurzame en sociale cohesie zich identificeren met de buurt. Buurauto brengt de auto en de buurt bij elkaar. Buurauto merkt dat in de tenderfase daar belangrijke punten mee zijn te verdienen.

Buurauto in de uitwerkingsfase

Wanneer de tender is gewonnen, begint het pas. Ambities worden vertaald naar concepten en deze worden omgezet in (letterlijk) concrete producten en diensten.

Buurauto is als geen ander in staat om creatief en conceptueel te denken en dat ook uit te werken in producten en diensten. Buurauto werkt samen met autodeelconcepten en kan onafhankelijk adviseren over laadoplossingen en energieopslag.

14970
8262
Een aantal blije buren bij hun Buurauto in Amersfoort. zij kozen voor: Flexibel, betaalbaar en comfortabel autorijden en dan ook nog eens milieubewust.

Buurauto in de implementatiefase

Wanneer de woningen zijn ontwikkeld, moeten de toekomstige gebruikers een goed beeld hebben van waar ze komen te wonen. Het is zeker in deze tijd van groot belang dat toekomstige bewoners een goed beeld krijgen van hun mobiliteitsmogelijkheden.

Buurauto helpt geïnteresseerden voor de nieuwe woningen om inzicht te krijgen in hun toekomstige mobiliteitsbehoefte en laat hen kennismaken met de mobiliteitsmogelijkheden. Tot slot helpt Buurauto ook met de eventuele overstap van een eigen (benzine/diesel) auto naar een elektrische deelauto.

Buurauto is dus dé makelaar van de mobiliteitstransitie.

Voor alle ontwikkelaars, in alle fasen

Heeft u vragen en wilt u onze whitepaper voor projectontwikkelaars ontvangen? Vul bijgaand formulier in en wij sturen u die toe. Klik hier voor een afspraak of offerteaanvraag voor  projectmanagement of advies.

    Stuur mij de whitepaper voor ontwikkelaars

    Wij werken samen met ...

    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial