Accountmanager/projectadviseur

Buurauto is een startup in een nieuwe en sterk groeiende markt. De markt is heel bewegelijk. Dat betekent we we op specifieke momenten behoefte hebben aan specifieke kennis. Voor het uitwerken van (potentiële) projecten en implementeren van Buurauto’s zijn wij op zoek naar een projectleider. Als accountmanager opereer je zoveel mogelijk zelfstandig en werk je de uitgezette koers van het management verder uit. Je maakt implementatieplannen en die werk je zo concreet mogelijk uit. Je rapporteert aan de directeuren en de marketing manager over kansen die je in de markt ziet. Met de office manager overleg je over hoe de deelnemers van Buurauto het beste bediend kunnen worden.

Bij Buurauto start je voor twee dagen per week met uitzicht op groei. De functie is dus mooi te combineren met een andere parttime baan of zorgtaken. Salarisindicatie: € 3000 bruto per maand bij fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Solliciteren en meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Alex van der Woerd, directeur van Buurauto, tel. 06 203 206 31 of mail naar alex@buurauto.nl. Je sollicitatie kun je sturen naar werkenbij@buurauto.nl. Doe het snel. Wij kunnen niet wachten!