Ik meld mij direct aan

 
Ik heb een actiecode
Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.
ik meld mij aan als deelnemer bij Buurauto.
Je ontvangt van ons een deelnameformulier en incassomachtiging die je ondertekend retour kunt sturen met een kopie rijbewijs (BSN onleesbaar maken!).
We hebben het Buurhulppakket beschikbaar met flyers, een raamposter, kaartjes voor de supermarkt enz. zodat je jouw buren enthousiast kunt maken om samen een Buurauto te delen. We sturen het je graag toe.
stuur mij het Buurhulppakket
Je aanmelding is definitief wanneer je het volledig ingevulde en ondertekende deelnameformulier met het abonnement van je keuze hebt geretourneerd en de borgstelling en/of de eerste termijn hebt betaald. Wacht met betalen op de instructies die je daarvoor ontvangt.

Telefoon:

033 88 716 22

Adres:

Soesterweg 314A
3812 BH Amersfoort

Adres: