Meld je snel aan, zodat je ook kunt profiteren van goedkoop en duurzaam elektrisch rijden! Vul onderstaand forumier in, of download direct de app.

Ik heb een actiecode
Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.
ik meld mij aan als deelnemer bij Buurauto.
Je ontvangt van ons een link naar App Store en Google Play om de Buurauto-app te downloaden. Wanneer je de aanmeldprocedure volledig hebt doorlopen, kun je binnen een paar dagen rijden.
We hebben het Buurhulppakket beschikbaar met flyers, een raamposter, kaartjes voor de supermarkt enz. zodat je jouw buren enthousiast kunt maken om samen een Buurauto te delen. We sturen het je graag toe.
stuur mij het Buurhulppakket

De exploitatie van de deelauto’s van Buurauto wordt geleidelijk overgenomen door MyWheels. In Amersfoort en Den Haag kun je al met de MyWheels-app de Buurauto’s gebruiken. Het merk Buurauto blijft gewoon bestaan en zal je steeds meer tegenkomen als projectleider voor probeeracties en als adviseur bij bedrijven en grotere projecten. Je kunt je via onderstaande link direct aanmelden.

Als je woont in Leiden, IJmond, Rotterdam, Tynaarlo en in de provincies Brabant en Limburg, dan kun je je via onderstaande buttons de Buurauto-app downloaden en je gelijk registreren als lid.