Jouw elektrische auto kan festivals verduurzamen

Je maakt gebruik van de Buurauto, wist je dat je daarmee kunt  verduurzamen en dat je in ruil daarvoor een vergoeding kunt krijgen, zoals gratis consumpties of zelfs een gratis toegangsticket? Buurauto neemt deel aan het project AirQon.

AirQon is een veelbelovend duurzaam project. Het project wil dieselaggregaten, die gebruikt worden op evenementen voor stroomvoorziening, vervangen door duurzame stroom van elektrische auto’s, het liefst van bezoekers. Op die manier wil AirQon de CO2-uitstoot terugdringen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van de festivalbezoekers en omwonenden.

Community
Om dit te kunnen bereiken, wordt er een community gebouwd van festivalorganisatoren en elektrische rijders die elkaar kunnen helpen. Via een platform kunnen ze met elkaar in contact komen. Zo kan een festivalorganisator een oproep doen en krijg jij met je elektrische auto leuke voordelen.

Geïnteresseerd?
Om dit idee te testen, starten we met een panel. Met een groepje van zo’n 10 tot 12 personen gaan we in gesprek over wanneer jij je elektrische auto ter beschikking zou stellen. Wat zijn leuke voordelen en wat moet er geregeld zijn?

Als je deelneemt aan het panel, nodigen we je uit voor een sessie aan het eind van de zomer en sturen we een link naar een online enquête.

Aanmelden
Ben jij eigenaar of gebruik je een elektrische auto en wil je meedenken met ons? Tof!

Meld je aan voor de enquête