Buurauto heeft de opdracht gekregen voor een autodeelsysteem voor de bedrijven in IJmond. Het gebied betreft zowel het grote bedrijvengebied in Velsen-Noord en rond de sluis in het Noordzeekanaal. De eerste auto’s rijden in april 2019.

Zit uw bedrijf in het gebied van IJmond en bent u geïnteresseerd in elektrische deelauto’s voor uw bedrijf? Geef u hiernaast geheel vrijblijvend op en wij nemen contact met u op.

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.
Wij nemen binnenkort contact met u op.

De oplossing van Buurauto

Buurauto maakt elektrisch rijden betaalbaar. Door de auto samen met mensen uit je buurt, die je kent,
te delen, deel je de kosten, ervaringen en nog veel meer. Leuk voor jezelf en goed voor je buurt!

01 Delen met je buren
Delen met je buren raakt steeds meer ingeburgerd. Delen is handig voor dingen die je weinig gebruikt of duur zijn. Dit geldt zeker voor elektrische auto’s. Daarom biedt Buurauto een elektrische auto aan die je deelt met huishoudens bij jou in de buurt. Een auto die je reserveert, opent en afrekent met je smartphone. Wel het gemak, niet de lasten van een ‘eigen’ auto.
02. Goed voor het milieu
Veel consumenten zijn actief met een milieuvriendelijke woning of hanteren een duurzame levensstijl. Betaalbaar milieuvriendelijk autorijden was tot voor kort niet mogelijk. Buurauto brengt daar verandering in. Bij Buurauto rijd je samen met je buren mileuvriendelijk zonder allerlei financiële risico’s. En spelenderwijs ontdek je samen het echte nieuwe rijden.
03. Scheelt geld en ruimte
Het delen van een auto is niet alleen milieubewust, maar ook nog eens voordelig. En het scheelt ook nog eens parkeerruimte, want een auto staat gemiddeld 23 uur per dag stil. In de praktijk blijkt dat auto-delers sneller nadenken over een alternatief dan mensen die beschikken over een eigen auto: driedubbele winst.

Stel je vraag.

We kunnen het ons voorstellen dat je nog vragen hebt, en die eerst beantwoord wilt hebben voordat je je opgeeft. Via onderstaand formulier kun je ze stellen.

Deel het met je vrienden