Ik breng mijn goede voornemens in de praktijk

Een nieuw jaar met goede voornemens. Wat goed dat je die in de praktijk brengt door elektrisch rijden te proberen. Vul hieronder je actiecode in en je kunt twee weken gratis rijden!
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.
Ik breng mijn goede voornemens in de praktijk en probeer Buurauto twee weken gratis.
Je ontvangt van ons een deelnameformulier dat je ondertekend retour kunt sturen met een kopie rijbewijs (BSN onleesbaar maken!).
We hebben het Buurhulppakket beschikbaar met flyers, een raamposter, kaartjes voor de supermarkt enz. zodat je jouw buren enthousiast kunt maken om samen een Buurauto te delen. We sturen het je graag toe.
stuur mij het Buurhulppakket
Wil je eerst even weten hoe het werkt en wat het normaal kost, kijk dan even hieronder.

Een paar dingen om rekening mee te houden

  • Je kunt inschrijven t/m 10 januari 2019
  • De actie loopt t/m 28 februari 2019
  • Je kunt dus twee weken aaneengesloten rijden in de periode van 10 januari t/m 28 februari 2019
  • Houd rekening met een verwerkingstijd van je inschrijving van drie werkdagen vanaf het moment van aanmelden. Dit is voor rijbewijscheck, controleren van betaling etc.
  • De actie geldt op basis van beschikbaarheid van een auto. Rijd er nog geen Buurauto in jouw buurt, zorg er dan voor dat je met vier anderen opgeeft.
  • Vanwege de drukte rond Kerst en Oud & Nieuw zijn wij van 21 december 2018 t/m 6 januari 2019 wat slechter bereikbaar voor inschrijvingen en vragen. Uiteraard kun je ons altijd bellen als er problemen zijn met de auto of de app.

Je aanmelding is definitief wanneer je het volledig ingevulde en ondertekende deelnameformulier met het abonnement van je keuze hebt geretourneerd en de borgstelling en/of de eerste termijn hebt betaald. Wacht met betalen op de instructies die je daarvoor ontvangt.

Telefoon:

033 88 716 22

Adres:

Soesterweg 314A
3812 BH Amersfoort

Route: