Johan Janse

Met ruim 35 jaar ervaring als onder-zoeker en adviseur weet Johan als geen ander huidige problemen met toekomst-gerichte oplossingen te combineren. Hij heeft verder ruime ervaring in Europese projecten. Voor advies en projectmanage-ment voor nieuwe mobiliteitsconcepten bent u bij Johan aan het juiste adres.

Alex van der Woerd

Alex is breed georiënteerd, met ruim 25 jaar ervaring in zowel fysieke, sociale en mobiliteit gerelateerde verkeerskundige werkzaamheden. Binnen Buurauto kunt u hem benaderen voor uw concrete mobiliteitsvraagstukken. Hij is nieuwsgierig en werk graag met en in multidisciplinaire teams.

Tevens maakt Buurauto regelmatig gebruik van derden, die onder de naam van Buurauto opereren.

Wij werken voorlopig vanuit huis. Ons algemene nummer 033 88 716 22 is doorgeschakeld naar de voicemail. Als u een bericht inspreekt, bellen wij u terug. Of vul onderstaand formulier in.

Zo neem je contact met ons op

 
Wil je graag met betrekking tot een specifiek project één van onze adviseurs/projectmanagers spreken, dan vind je hiernaast verdere contactgegevens. Heb je meer algemene vragen voor Buurauto? Stel hieronder je vraag en wij nemen contact met je op.
 
 
Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op.
Als je direct wilt rijden in een elektrische deelauto, klik dan hier

Hoofdkantoor Amersfoort

Samenwerkplaats
Soesterweg 314A 3812 BH Amersfoort

Alex van der Woerd
alex@buurauto.nl, mob. 06 203 206 31

Vestiging Breda

Future Dome R1 132
Nassausingel 26 4811 DG Breda

Johan Janse
johan@buurauto.nl, mob. 06 138 532 37