Chauffeur Buurautoplus

Buurautoplus is een service waarbij vrijwilligers ouderen uit (vooral het Soesterkwartier van) Amersfoort vervoeren naar bijv. de dokter, dagbesteding of het ziekenhuis, een ritje naar het winkelcentrum of naar een jarig kleinkind. Hiervoor worden de elektrische deelauto’s van Buurauto gebruikt.
Wat ga je doen?
In januari 2018 is Buurautoplus van start gegaan. Sindsdien rijden we regelmatig ouderen uit het Soesterkwartier naar bezoekjes aan een ziekenhuis, of gewoon voor familiebezoek of een wandeling in het bos. Ook rijden we ouderen voor de “Eetlijn”: Ouderen kunnen in het Soesterkwartier elke dag ergens aanschuiven voor een warme maaltijd. Als ze slecht ter been zijn, of gewoon graag gereden worden, dan doen we dat met Buurautoplus.
Daarom zijn we dringend op zoek naar vrijwillige chauffeurs. Ben je een dag of dagdeel per week beschikbaar, woon je in (of in de buurt van) het Soesterkwartier? Vind je het leuk en leerzaam om met ouderen uit je eigen wijk om te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Kennis en vaardigheden
– in bezit rijbewijs
– mensenkennis
Wanneer
– maandag t/m zondag 9:00-21:00 uur
– 4-8 uur per week
Beloning
Je mag gebruik maken van de Buurauto voor eigen gebruik tegen de tarieven veel, zonder een vast maandbedrag te hoeven betalen.
Interesse? Stuur een mailtje naar plus@buurauto.nl
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial