10259

Buurautoplus ook iets voor u?

Vind u het lastig om met het openbaar vervoer naar een afspraak in het ziekenhuis, het winkelcentrum of een verjaardag te gaan omdat de bushalte net wat te ver is of u lang moet wachten op de regiotaxi? Voelt u zich bezwaard als u buren of familie moet vragen om u ergens naar toe te brengen? Als u in het Soesterkwartier in Amersfoort woont en minder mobiel bent brengen wij u graag naar uw bestemming. Of het nu binnen of buiten de wijk is. Een vrijwilliger uit uw eigen buurt haalt u op in een nieuwe en comfortabele auto. Ongetwijfeld maakt u ook nog een gezellig praatje met elkaar tijdens de rit! Natuurlijk brengen wij u ook weer veilig thuis, indien gewenst. Buurautoplus rijdt de hele week (bij beschikbaarheid van een vrijwillige chauffeur) Een rit met Buurautoplus kost €0,30 per kilometer met een minimum van €2,00 per (retour) rit, u kunt contant of met PIN afrekenen bij de chauffeur.

Voor het boeken van een ritje met Buurautoplus in het Soesterkwartier belt u op zoveel mogelijk op dinsdag en donderdag naar 033 – 88 716 22, liefst minstens twee dagen van te voren.

Buiten die tijden kunt u altijd een bericht achterlaten.

 

Natuurlijk kunt u ook online een ritje aanvragen. Druk op onderstaande knop en vul het formulier in.

 

 

Buurautoplus zoekt vrijwillige chauffeurs.

Door het groeiende aantal ritten die wij rijden zijn wij hard op zoek naar nieuwe chauffeurs. Wil jij ook wat betekenen voor je buurtbewoners en heb je zo af en toe wat tijd over? Meld je dan aan. Het enige wat je nodig hebt is een geldig rijbewijs. Je krijgt een elektrische auto mee, zodat je je passagiers zo comfortabel mogelijk kan vervoeren.

 

Meld je aan door op onderstaande button te klikken en we nemen contact met je op.

Ik wil chauffeur worden bij Buurautoplus

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial