Ambassadeurs

Bij Buurauto houden we van onze deelnemers. Op kantoor noemen ze ook wel onze ‘fans’. Dat zijn al die deelnemers die dagelijks onze Buurauto’s gebruiken en ook weer netjes terugzetten voor de volgende. En natuurlijk op verjaardagen vertellen ze waarom ze voor onze elektrische deelauto’s hebben gekozen. Sommige deelnemers gedragen zich echt als ware ambassadeurs. Zij houden niet op om namens de deelnemers bij de gemeente te vragen naar de status van de laadpaal en geen buurtfeest onbenut laten om Buurauto te promoten.

Als ambassadeur draag je bij aan de implementatie van Buurauto in jouw buurt, wijk of stad. Wij zoeken ondernemende vrijwilligers met sterke communicatieve vaardigheden en een hart voor duurzaamheid. En natuurlijk ben je klant bij Buurauto.

Wij verwachten dat je gemiddeld een uur of twee per week als ambassadeur bezig bent. Als beloning mag je de buurauto’s in jouw buurt gebruiken tegen het “veel tarief“, waarbij je de maandelijkse vaste kosten van € 70 van Buurauto cadeau krijgt. Is er in jouw buurt zoveel werk te verzetten, dat het structureel gemiddeld meer dan twee uur per week is? Dan zoeken we er samen nog een tweede ambassadeur bij!

Interesse?

Voor meer informatie kun je bellen met Bas Verdoorn, manager marketing en communicatie van Buurauto, tel. 06 231 09 083 of mail naar bas@buurauto.nl. Je sollicitatie kun je sturen naar werkenbij@buurauto.nl. Doe het snel. Wij kunnen niet wachten!