De mannen erachter

imgp6002-bijgesneden

Johan Janse en Alex van der Woerd hebben zelf ruime ervaring in het gebruik van een elektrische auto. Zij hebben elkaar gevonden in hun ervaring met en passie voor elektrisch rijden. Hun doel is om de elektrische auto bereikbaar te maken voor iedereen.

Johan Janse

Johan is al meer dan 25 jaar actief als verkeerskundige, sinds 2012 als zelfstandig adviseur onder de naam ‘JJAdvies’. Door de jarenlange ervaring kan Johan snel inspelen op markttrends, waarbij hij sowieso een sterke voorkeur heeft voor vernieuwing. Voorheen was hij werkzaam als senior consultant bij DTV Consultants, waar hij zich vooral bezig heeft gehouden met projecten variërend van vervoerprognoses en verkeersmanagement tot verkeerstellingen en het toepassen van mobiliteitsmanagement. Zijn belangrijkste taak was zorg te dragen voor de ontwikkeling van nieuwe product-marktcombinaties en het signaleren van trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit in zowel binnen- als buitenland. Specialisaties: • Mobiliteitsmanagement • Verkeer en milieu • Verkeers- en vervoermodellen • Verkeerskundige productinnovaties • Internationaal onderzoek en advisering • Openbaar vervoer

Bij Johan kunt u terecht voor vragen over Buurauto in het algemeen en voor buurauto’s in de zuidelijke provincies en Zuid-Holland. U kunt Johan bereiken op tel. 06 138 532 37 of johan@buurauto.nl.

Alex van der Woerd

Sinds 2009 opereert Alex van der Woerd onder de naam Dutch Traffic Consult als zelfstandig en onafhankelijke project- en procesmanager in verkeer en vervoer. Alex beschikt over ruime ervaring in profit- en overheidsorganisaties in de gehele breedte van de verkeerswereld. Of het nu gaat om puur technische of om meer beleidsmatige onderwerpen, Alex zoekt naar de verbindingen met alle relevante actoren, ook in de politieke context. Zijn specialismen zijn: Ontwikkelen en implementeren van verkeersbeleid, parkeren, verkeersveiligheid, tijdelijke verkeersmaatregelen en second opinions op allerlei verkeersvraagstukken.

Bij Alex kunt u terecht voor vragen over Buurauto in het algemeen en voor buurauto’s in het midden van het land. U kunt Alex bereiken op tel. 06 203 206 31 of alex@buurauto.nl.

header