Johan Janse en Alex van der Woerd hebben zelf ruime ervaring in het gebruik van een elektrische auto. Zij hebben elkaar gevonden in hun ervaring met en passie voor elektrisch rijden. Hun doel is om de elektrische auto bereikbaar te maken voor iedereen.

Johan Janse

CO-FOUNDER

Johan is al meer dan 25 jaar actief als verkeerskundige, sinds 2012 als zelfstandig adviseur onder de naam ‘JJAdvies’. Door de jarenlange ervaring kan Johan snel inspelen op markttrends, waarbij de focus altijd ligt op vernieuwing. Zelfrijdende auto’s, auto’s rijdend op de zon, mobiliteit en milieu verenigen zijn zaken waar Johan zich mee bezig houdt. Als vrijwilliger is Johan betrokken bij allerlei duurzaamheidsinitiatieven. Zo heeft hij onder andere aan de basis gestaan van de Bredase ZonneWIJde, het grootste door particulieren gerealiseerde zonnepark van Nederland.

Bij Johan kun je terecht voor vragen over Buurauto in het algemeen en voor buurauto’s in de zuidelijke provincies en Zuid-Holland. Je kunt Johan bereiken op tel. 06 138 532 37 of johan@buurauto.nl.

Alex van der Woerd

CO-FOUNDER

Sinds 2009 opereert Alex van der Woerd onder de naam Dutch Traffic Consult als zelfstandig en onafhankelijke project- en procesmanager in verkeer en vervoer. Alex beschikt over ruime ervaring in profit- en overheidsorganisaties in de gehele breedte van de verkeerswereld. Of het nu gaat om puur technische of om meer beleidsmatige onderwerpen, Alex zoekt naar de verbindingen met alle relevante actoren, ook in de politieke context. Zijn specialismen zijn: Ontwikkelen en implementeren van verkeersbeleid, parkeren, verkeersveiligheid, tijdelijke verkeersmaatregelen en second opinions op allerlei verkeersvraagstukken.

Bij Alex kun je terecht voor vragen over Buurauto in het algemeen en voor buurauto’s in het midden van het land. Je kunt Alex bereiken op tel. 06 203 206 31 of alex@buurauto.nl.