Ik meld mij direct aan

 
Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.
Ik meld mij aan bij Buurauto voor
Bovenstaande tarieven gelden voor de Nissan Leaf 30kW
Bij een vast aantal kilometer per maand betaal ik elke maand een vast voorschotbedrag voor gebruik van de auto's inclusief een bedrag voor de stroom. De eerste maand betaal ik € 10 inschrijfkosten, € 15 jaarbijdrage voor het eerste jaar en € 300 borg extra.
Bij "losse kilometers" stort ik steeds € 60 vooruit om weer 100 km te kunnen rijden bij De eerste maand betaal ik € 10 inschrijfkosten, € 15 jaarbijdrage voor het eerste jaar en € 300 borg extra.
Je ontvangt van ons een deelnameformulier en incassomachtiging die je ondertekend retour kunt sturen met een kopie rijbewijs (BSN onleesbaar maken!).
We hebben het Buurhulppakket beschikbaar met flyers, een raamposter, kaartjes voor de supermarkt enz. zodat je jouw buren enthousiast kunt maken om samen een Buurauto te delen. We sturen het je graag toe.
stuur mij het Buurhulppakket
Als je nog een andere auto hebt die je graag wilt verkopen, dan kunnen we je daarbij helpen. In ons netwerk hebben wij een bemiddelaar die jouw auto voor een geringe vergoeding je helpt een goede prijs voor je auto te krijgen. Wij noemen dat een automakelaar
breng mij in contact met de automakelaar
Ik heb een actiecode

Telefoon:

033 88 716 22

Adres:

Soesterweg 314A
3812 BH Amersfoort