Buurauto wil mobiliteit graag socialer maken en verduurzamen, ook in Eindhoven. Na een eerste, enthousiaste vraag van een groep buurtbewoners bleek er animo voor Buurauto in Eindhoven, in het bijzonder in de wijk Meerhoven. We starten in juni een proefperiode in Meerhoven, waarvoor de inschrijving geopend is. Doel is om na deze periode in Meerhoven minstens twee Buurauto’s te laten rondrijden. Daarvoor hebben we uiteindelijk tussen de acht en vijftien deelnemers nodig. Hoe meer mensen komen, hoe makkelijker duurzaam autodelen in Eindhoven van de grond komt. Wil je ook meer schone lucht, en minder auto’s in Meerhoven, meld je dan aan.

Proefabonnementen in Eindhoven

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Er komen ook steeds meer aanhangers van duurzaam autodelen. Ook in Eindhoven. Buurauto heeft na een kennismaking met bewoners van de wijk Meerhoven besloten om een proef te houden in Eindhoven. Dit betekent concreet dat inwoners van Eindhoven zich kunnen aanmelden voor een uitgebreide kennismaking met Buurauto. Je kunt individueel inschrijven of met een groepje buren of buurtgenoten. Maak Eindhoven nog een stukje mooier en duurzamer en doe mee!

 

Algemene Voorwaarden Buurauto

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.
Ja, ik maak graag gebruik van het aanbod om de Buurauto in Meerhoven te proberen en ik betaal € 35 om de Buurauto voor een rijtegoed van 12 uur. Daarmee kan ik vrijblijvend de Buurauto proberen. Dat kan op één dag, maar ook verspreid over meerdere dagen.
We hebben het Buurhulppakket beschikbaar met flyers, een raamposter, kaartjes voor de supermarkt enz. zodat je jouw buren enthousiast kunt maken om samen een Buurauto te delen.
stuur mij het Buurhulppakket
Op onderstaande kaart houden we bij hoeveel mensen in Eindhoven zich al bij ons melden met interesse voor Buurauto.

Ik wil mijn buren enthousiast maken voor Buurauto. Stuur mij hetInformatiepakket

De oplossing van Buurauto

Buurauto maakt elektrisch rijden voor particulieren betaalbaar. Door de auto samen met mensen uit je buurt, die je kent, te delen, deel je de kosten, ervaringen en nog veel meer. Leuk voor jezelf en goed voor je buurt!

01 Delen met je buren
Delen met je buren raakt steeds meer ingeburgerd. Delen is handig voor dingen die je weinig gebruikt of duur zijn. Dit geldt zeker voor elektrische auto’s. Daarom biedt Buurauto een elektrische auto aan die je deelt met huishoudens bij jou in de buurt. Een auto die je reserveert, opent en afrekent met je smartphone. Wel het gemak, niet de lasten van een ‘eigen’ auto.
02. Goed voor het milieu
Veel consumenten zijn actief met een milieuvriendelijke woning of hanteren een duurzame levensstijl. Betaalbaar milieuvriendelijk autorijden was tot voor kort niet mogelijk. Buurauto brengt daar verandering in. Bij Buurauto rijd je samen met je buren mileuvriendelijk zonder allerlei financiële risico’s. En spelenderwijs ontdek je samen het echte nieuwe rijden.
03. Scheelt geld en ruimte
Het delen van een auto is niet alleen milieubewust, maar ook nog eens voordelig. En het scheelt ook nog eens parkeerruimte, want een auto staat gemiddeld 23 uur per dag stil. In de praktijk blijkt dat auto-delers sneller nadenken over een alternatief dan mensen die beschikken over een eigen auto: driedubbele winst.

Deel het met je vrienden