Informatieavond Baarn

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. En autodelen. Met deze twee uitgangspunten is Jan Tijmen van Loon van Energiek Baarn dan ook aan de slag gegaan en heeft de mogelijkheden voor Baarn onderzocht. Dit heeft erin geresulteerd dat er vrijdag 13 juli a.s. in Lokaal-O aan de Professor Meijerslaan 3 een bijeenkomst is om met geïnteresseerden de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Als je geïnteresseerd bent in alles dat te maken heeft met elektrisch rijden en autodelen, ben je van harte welkom!

 

Website Enegiek Baarn

Op onderstaande kaart houden we bij hoeveel inwoners van Baarn geïnteresseerd zijn in Buurauto.


Ik wil mijn buren enthousiast maken voor Buurauto. Stuur mij hetInformatiepakket

De oplossing van Buurauto

Buurauto maakt elektrisch rijden voor particulieren betaalbaar. Door de auto samen met mensen uit je buurt, die je kent, te delen, deel je de kosten, ervaringen en nog veel meer. Leuk voor jezelf en goed voor je buurt!

01 Delen met je buren
Delen met je buren raakt steeds meer ingeburgerd. Delen is handig voor dingen die je weinig gebruikt of duur zijn. Dit geldt zeker voor elektrische auto’s. Daarom biedt Buurauto een elektrische auto aan die je deelt met huishoudens bij jou in de buurt. Een auto die je reserveert, opent en afrekent met je smartphone. Wel het gemak, niet de lasten van een ‘eigen’ auto.
02. Goed voor het milieu
Veel consumenten zijn actief met een milieuvriendelijke woning of hanteren een duurzame levensstijl. Betaalbaar milieuvriendelijk autorijden was tot voor kort niet mogelijk. Buurauto brengt daar verandering in. Bij Buurauto rijd je samen met je buren mileuvriendelijk zonder allerlei financiële risico’s. En spelenderwijs ontdek je samen het echte nieuwe rijden.
03. Scheelt geld en ruimte
Het delen van een auto is niet alleen milieubewust, maar ook nog eens voordelig. En het scheelt ook nog eens parkeerruimte, want een auto staat gemiddeld 23 uur per dag stil. In de praktijk blijkt dat auto-delers sneller nadenken over een alternatief dan mensen die beschikken over een eigen auto: driedubbele winst.

Deel het met je vrienden