Buurauto voegt een nieuw hoofdstuk toe aan elektrisch autodelen in Amsterdam. Als je graag een auto deelt met buren die je kent en vertrouwt, kun je je samen met je buren inschrijven bij Buurauto. Je kunt gemakkelijk onderling afspraken maken over gebruik en schoonhouden en de auto staat altijd in de buurt. Zo maak je elektrisch rijden betaalbaar en houd je autodelen gezellig.

 

Bovenstaande ambitie van Pauline Westendorp omarmen wij natuurlijk van harte!

De oplossing van Buurauto

Buurauto maakt elektrisch rijden voor particulieren betaalbaar. Door de auto samen met mensen uit je buurt, die je kent, te delen, deel je de kosten, ervaringen en nog veel meer. Leuk voor jezelf en goed voor je buurt!

01 Delen met je buren
Delen met je buren raakt steeds meer ingeburgerd. Delen is handig voor dingen die je weinig gebruikt of duur zijn. Dit geldt zeker voor elektrische auto’s. Daarom biedt Buurauto een elektrische auto aan die je deelt met huishoudens bij jou in de buurt. Een auto die je reserveert, opent en afrekent met je smartphone. Wel het gemak, niet de lasten van een ‘eigen’ auto.
02. Goed voor het milieu
Veel consumenten zijn actief met een milieuvriendelijke woning of hanteren een duurzame levensstijl. Betaalbaar milieuvriendelijk autorijden was tot voor kort niet mogelijk. Buurauto brengt daar verandering in. Bij Buurauto rijd je samen met je buren mileuvriendelijk zonder allerlei financiële risico’s. En spelenderwijs ontdek je samen het echte nieuwe rijden.
03. Scheelt geld en ruimte
Het delen van een auto is niet alleen milieubewust, maar ook nog eens voordelig. En het scheelt ook nog eens parkeerruimte, want een auto staat gemiddeld 23 uur per dag stil. In de praktijk blijkt dat auto-delers sneller nadenken over een alternatief dan mensen die beschikken over een eigen auto: driedubbele winst.
Ik wil mijn buren enthousiast maken voor Buurauto. Stuur mij hetInformatiepakket

Deel het met je vrienden