Buurauto rijdt al weer bijna een jaar in het Soesterkwartier, inmiddels al weer met drie auto’s. Nu wordt het tijd om uit te breiden naar andere wijken, te beginnen in Nieuwland, Vermeerkwartier en Leusderkwartier. Woon je in een andere wijk en wil je een Buurauto voor jouw wijk? Neem contact op met je buren en meld je samen aan!

MELD JE SNEL AAN DOOR ONDERSTAAND FORMULIER IN TE VULLEN!

Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden.
Ik meld mij aan bij Buurauto voor
Bovenstaande tarieven gelden voor de Nissan Leaf 30kW
Bij een vast aantal kilometer per maand betaal ik elke maand een vast voorschotbedrag voor gebruik van de auto's inclusief een bedrag voor de stroom. De eerste maand betaal ik € 10 inschrijfkosten, € 15 jaarbijdrage voor het eerste jaar en € 100 borgstelling.
Bij "losse kilometers" stort ik steeds € 60 vooruit om weer 100 km te kunnen rijden bij De eerste maand betaal ik € 10 inschrijfkosten, € 15 jaarbijdrage voor het eerste jaar en € 300 borg extra.
Je ontvangt van ons een deelnameformulier en incassomachtiging die je ondertekend retour kunt sturen met een kopie rijbewijs (BSN onleesbaar maken!).
We hebben het Buurhulppakket beschikbaar met flyers, een raamposter, kaartjes voor de supermarkt enz. zodat je jouw buren enthousiast kunt maken om samen een Buurauto te delen. We sturen het je graag toe.
stuur mij het Buurhulppakket
Als je nog een andere auto hebt die je graag wilt verkopen, dan kunnen we je daarbij helpen. In ons netwerk hebben wij een bemiddelaar die jouw auto voor een geringe vergoeding je helpt een goede prijs voor je auto te krijgen. Wij noemen dat een automakelaar
breng mij in contact met de automakelaar
Ik heb een actiecode

Soesterkwartier

Buurauto bestaat al sinds november 2016 in het Soesterkwartier. Inmiddels rijden drie auto’s en je kunt direct starten. Er rijden twee Nissans Leaf en één BMW i3. Nieuwe deelnemers kunnen na acceptatie gelijk rijden.

Vermeer- en Leusderkwartier

Dit voorjaar is door de vereniging “Duurzaam Amersfoort-Zuid” de interesse gepeild voor het delen van (elektrische) auto’s. Hoog tijd voor de introductie van Buurauto, in samenwerking met “Duurzaam Amersfoort-Zuid”.

Nieuwland

Nieuwland is 20 jaar geleden gebouwd als duurzame wijk. Het begrip “duurzaamheid” in Nieuwland wordt nieuw leven ingeblazen. Tijd voor Buurauto dus. De Buurauto wordt geïntroduceerd in samenwerking met “Samen maken wij Nieuwland”.

Overige wijken

In de andere wijken is niet zoveel aandacht besteed aan Buurauto. Bij voldoende belangstelling wordt Buurauto ook in andere wijken geïntroduceerd. Het kan snel gaan. In het kader van de “Actie uitstoot” gaat de gemeente vol voor elektrische deelauto’s.

Zij gingen u voor

Buurauto’s (groene auto’tjes), deelnemers (blauwe huisjes) en geïnteresseerden (rode hartjes) in Amersfoort.

Ik wil mijn buren enthousiast maken voor Buurauto. Stuur mij hetInformatiepakket

De oplossing van Buurauto

Buurauto maakt elektrisch rijden voor particulieren betaalbaar. Door de auto samen met mensen uit je buurt, die je kent, te delen, deel je de kosten, ervaringen en nog veel meer. Leuk voor jezelf en goed voor je buurt!

01 Delen met je buren
Delen met je buren raakt steeds meer ingeburgerd. Delen is handig voor dingen die je weinig gebruikt of duur zijn. Dit geldt zeker voor elektrische auto’s. Daarom biedt Buurauto een elektrische auto aan die je deelt met huishoudens bij jou in de buurt. Een auto die je reserveert, opent en afrekent met je smartphone. Wel het gemak, niet de lasten van een ‘eigen’ auto.
02. Goed voor het milieu
Veel consumenten zijn actief met een milieuvriendelijke woning of hanteren een duurzame levensstijl. Betaalbaar milieuvriendelijk autorijden was tot voor kort niet mogelijk. Buurauto brengt daar verandering in. Bij Buurauto rijd je samen met je buren mileuvriendelijk zonder allerlei financiële risico’s. En spelenderwijs ontdek je samen het echte nieuwe rijden.
03. Scheelt geld en ruimte
Het delen van een auto is niet alleen milieubewust, maar ook nog eens voordelig. En het scheelt ook nog eens parkeerruimte, want een auto staat gemiddeld 23 uur per dag stil. In de praktijk blijkt dat auto-delers sneller nadenken over een alternatief dan mensen die beschikken over een eigen auto: driedubbele winst.

Deel het met je vrienden